Uitleg pakketkeuze

Voor iedere klant een passend aanbod

Even een vergelijking. U rijdt op uw fiets en opeens: een lekke achterband. U besluit naar de fietsenmaker te gaan en deze geeft u de volgende opties:

  1. De band plakken
  2. De achterband vervangen, want het profiel is toch al zo goed als afgesleten
  3. De hele fiets, inclusief achterband, nalopen en alles tip-top in orde maken zodat uw fiets weer een hele tijd probleemloos mee kan

Aan u de keuze. U fietst bijvoorbeeld niet zo vaak, u kiest ervoor de band te laten plakken. U heeft geen zin om volgende week weer met een lekke band te staan, u laat de achterband vernieuwen. U bent afhankelijk van die fiets, u gaat er immers elke dag mee naar uw werk, die fiets moet goed in orde zijn, u kiest voor optie 3.

Een zelfde service biedt ik voor uw instrumenten. Zo kunt u kiezen voor het basispakket. Dit is een voordelige keuze waarbij uw instrument op een sobere manier goed spelend wordt gemaakt. Een goede keuze voor bijvoorbeeld leerling-instrumenten. Tarieven voor kleine reparaties zijn afhankelijk van de tijd die ik aan het instrument bezig ben en worden berekend op basis van mijn uurtarief (50 euro per uur exclusief BTW). Voor de meer gevorderde speler die altijd wil beschikken over een goed en betrouwbaar functionerend instrument adviseer ik mijn mediumpakket. De service die verleend wordt in het onderhoudscontract is op basis van het mediumpakket. Voor diegene die hoge eisen aan het instrument stelt en het beste van het beste wil bied ik een profpakket. Het profpakket biedt dezelfde service als het mediumpakket met een aantal extra’s zoals polsterkeuze, resonatorkeuze, keuze uit verschillende veren, aandacht voor intonatieproblemen etcetera.

Verdere uitleg over de pakketten en bijbehorende prijzen vindt u op deze website.